← All projects

Three luxurious apartment in Amsterdam

SCÈNES DE LIN

Add to favorite

or how we work as Personnal shopper for an Interior designer

Three luxurious apartments on the famous Canal Herengracht, a project in Amsterdam in collaboration with DSTRCT and the Collective Studio. The Collective Studio has restored this building into three high-end apartments and designed “wabi sabi” atmospheres using talented craftsmen. We had the pleasure of being chose as “personal shopper” in Marrakech to find high-range artisanal pieces. We realised the lights tailor-made, rugs, walnut furniture, find some potteries… Scènes de Lin was in charge of verifying the quality of the pieced made by craftsmen in Morocco as well as their compliance with the demands expressed by the Collective Studio. Then, we assured the packaging, the transports and the customs clearance in Europe and we supervised the installation once the parts arrived in Amsterdam.

Contact the brand

By using this website you consent to the use of cookies in order to provide you with the best experience we can.
For more information, click here.

Close
Access your account
Do you already have an account?

If you have a Maison&Objet account, you may use the same login ID and password

  1.  

    Forgotten your password?

Join MOM!

The platform is reserved exclusively for decor, design, and lifestyle professionals.

Get in touch with over 6000 suppliers
Discover all the specs on their products
Save your favorites
Close