MOM

GUESTHOUSE U

MAOMI

Add to favorite

-

The living concept of the guesthouse is attuned to an individual who lives for a limited time in the city. Structural measures: complete coring of the apartment, removal of a suspended ceiling and two walls. The redesign of the Entrées separates the living space optically and acoustically from the area of ​​the front door. In the kitchen, a floor-to-ceiling extension of the window ensures maximum brightness. A minimalist, fully equipped kitchenette with dishwasher, washing machine and dryer could be created by relocating the heating burner into the basement. Consistently laid, oiled oak parquet gives the impression of a closed overall living space. The bed is sunk in a seat pedestal, so that during the day a living and working area is available, which visually does not remind of a bedroom.

Contact the brand

By using this website you consent to the use of cookies in order to provide you with the best experience we can.
For more information, click here.

Close