← All projects

A parisian mansion

MOISSONNIER

Add to favorite

Creation of a winter garden and an office-library room for a residential project

For this residential project, it was necessary to re-create wood panelled walls giving the impression of having always been there. The winter garden is articulated around four arches, the upper part of which integrates library-type storage, with shelves on wooden racks and battens. The lower part includes a large bench completed on the right by doors. For the desk-room, a large bookcase and window frames have been built into three walls, creating a fully integrated effect. The vertical lighting is positioned inside the front legs and is activated by remote switches. A black desk in 19th century style with a matt antique patina contrasts with the pickled oak bookcases. A project of Véronique Cotrel agency, produced by Moissonnier.

Contact the brand

Access your account
Do you already have an account?

If you have a Maison&Objet account, you may use the same login ID and password

  1.  

    Forgotten your password?

Join MOM!

The platform is reserved exclusively for decor, design, and lifestyle professionals.

Get in touch with over 6000 suppliers
Discover all the specs on their products
Save your favorites
Close